Reclamevlaggen voor een zeer professionele uitstraling

Reclamevlaggen zijn voor een organisatie een goed middel om het bedrijf zichtbaar te maken en te promoten. Zo kan een reclamevlag ervoor zorgen dat een bedrijfspand er aan de buitenzijde veel verzorgder en netter uitziet en beter herkenbaar is, maar kunnen reclamevlaggen ook op beurzen en evenementen uw bedrijf duidelijk in the picture zetten. Een reclamevlag met daarop duidelijk zichtbaar de bedrijfsnaam of in ieder geval duidelijk herkenbare kleuren van de huisstijl trekt toch de aandacht van mensen en zorgt voor een grotere naamsbekendheid en betere herinnering. U kunt reclamevlaggen helemaal zelf ontwerpen, en het fijne is dat ze al vanaf een item te bestellen zijn waardoor u niet gebonden bent aan grotere afnamehoeveelheden. Als u nog in de veronderstelling bent dat een reclamevlag kopen veel geld kost, kijk dan rap eens in ons online ontwerpprogramma wat het bij ons kost om een vlag naar wens te maken.

Tip: Bedrijven zoals supermarkten hebben soms al mooie reclamevlaggen, maar willen nog een aparte reclamevlag met bepaalde thema’s laten maken. In het geval van themaweken kunt u prima een winkelvlag combineren met een landsvlag, zoals een vlag van Duitsland of een vlag van Engeland.

 

Kan ik later nog een reclamevlag nabestellen?

Bij veel drukkerijen is het alleen mogelijk tegen hoge kosten reclamevlaggen na te bestellen, maar dat is bij ons niet het geval. In uw online account kunt u altijd gemakkelijk tot een jaar later een reclamevlag terugvinden die u eerder heeft besteld, en een identieke vlag zonder extra kosten nabestellen.